This project is read-only.

Running build.bat: 2 errors

Feb 9, 2012 at 8:08 AM

Hello

I'm trying to set up Xen 2.0, but when running the build.bat file gives me two errors:


Project "D:\XNA\xen 2.0\xen\prebuild\sln\prebuild.sln" (1) is building "D:\XNA\xen 2.0\xen\src\Xen.Ex\Xen.Ex.csproj" (4) on node 1 (Rebuild target(s)) 

...

Filters\TextureFilter.cs(1085,10): error CS0246: The type or namespace name 'Downsample4' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) [D:\XNA\xen 2.0\xen\src\Xen.Ex\Xen.Ex.csproj]
Done Building Project "D:\XNA\xen 2.0\xen\src\Xen.Ex\Xen.Ex.csproj" (Rebuild target(s)) -- FAILED.


Project "D:\XNA\xen 2.0\xen\prebuild\sln\prebuild.sln" (1) is building "D:\XNA\xen 2.0\xen\src\Xen.Ex\Xen.Ex.x360.csproj" (8) on node 1 (Rebuild target(s)).

...

Filters\TextureFilter.cs(1085,10): error CS0246: The type or namespace name 'Downsample4' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) [D:\XNA\xen 2.0\xen\src\Xen.Ex\Xen.Ex.x360.csproj]
Done Building Project "D:\XNA\xen 2.0\xen\src\Xen.Ex\Xen.Ex.x360.csproj" (Rebuild target(s)) -- FAILED.


Done Building Project "D:\XNA\xen 2.0\xen\prebuild\sln\prebuild.sln" (Rebuild target(s)) -- FAILED.

Build FAILED.

"D:\XNA\xen 2.0\xen\prebuild\sln\prebuild.sln" (Rebuild target) (1) ->
"D:\XNA\xen 2.0\xen\src\Xen.Ex\Xen.Ex.csproj" (Rebuild target) (4) ->
(CoreCompile target) ->
  Filters\TextureFilter.cs(1085,10): error CS0246: The type or namespace name 'Downsample4' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) [D:\XNA\xen 2.0\xen\src\Xen.Ex\Xen.Ex.csproj]

"D:\XNA\xen 2.0\xen\prebuild\sln\prebuild.sln" (Rebuild target) (1) ->
"D:\XNA\xen 2.0\xen\src\Xen.Ex\Xen.Ex.x360.csproj" (Rebuild target) (8) ->
  Filters\TextureFilter.cs(1085,10): error CS0246: The type or namespace name 'Downsample4' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) [D:\XNA\xen 2.0\xen\src\Xen.Ex\Xen.Ex.x360.csproj]

    0 Warning(s)
    2 Error(s)


What can I do?

Feb 9, 2012 at 8:29 AM

I have to run my XNA applications in Reach mode, this may be the problem?

 

Feb 9, 2012 at 11:18 AM

Yes that'll be the cause. It's noted on the download page that DirectX 10 is required for xen to build. I did look at supporting a reach based shader builder a long time back, but it just wasn't feasible. Sorry.